Cariere

Cel mai recent studiu asupra personalului nostru a arătat că 100% din noi sunt fericiţi să lucreze aici. Şi aceasta nu este că noi toti suntem începători şi încercăm să ne impresionăm şeful: mai mult de 27% din noi au fost aici de 10 ani. Însă de ce a cest fapt este important dacă doriţi să veniţi să lucraţi cu noi? Aceasta înseamnă că vă ve-ţi alatura la o echipa cu unii dintre cei mai talentaţi, cu experiență și bine stabiliţi în industrie persoane, care au cunoștințe aprofundate și angajamentul de a oferi ce e mai bun pentru clientii nostri.

Spectru nu ete tipul de loc unde ţi se spune ce să faci şi să fiţi hrăniţi cu linguriţa de orice aveţi nevoie. Ve-ţi avea responsabilitate începănd cu prima zi şi vom aştepta să vă creaţi propriul succes, luaţi propriile decizii, şi mereu bucuraţi clientul.

În schimb , veți obține  recompensări bune - atât financiar cât și cu beneficii și indemnizații în formă pentru a se potrivi situației dumneavoastră. Veți primi , de asemenea, sprijin atunci când veţi avea nevoie de el: ne asumăm responsabilitatea noastră de a lucra foarte serios/ echilibru  în viață.

Dar nu e totul despre noi . Este important că suntem o potrivire bună: ca tu să ne placi este la fel de important ca noi să ne gândim că vei fi un mare plus pentru echipa.

Deci , dacă te interesează să ni te alături nouă, sau să afli mai multe, contactează-ne sau completaţi formularul şi expediaţi.ne CV-ul dumneavoastră mai jos.

Vă rugăm să introduceţi următoarele detalii ş să ne expediaţi CV-ul dumneavoastră

Nume
Email
Telefon
Pozitia dorita
Comentarii
Incarcă CV

Contactați-ne

Telefonați (+373) 0235 51519
enquiries@spectrumconsgroup.md

Posturi vacante