Durabilitate

Spectrum este preocupat de mediu si sistuatia ecologica şi se focusează pe trei elemente cheie de responsabilitate: social, de mediu şi economic.

De la sănătate şi siguranţă la diversitate şi egalitate, la implicarea comunităţii corporative, noi nu suntem doar angajaţi de a face Spectrum Consgroup un loc minunat pentru toți angajații noștri, dar ne uităm, de asemenea şi la toţi cei cu care intrăm în contact. Aceasta include clienti, subcontractori, furnizori, rezidenții și comunitățile locale. La Spectrum Consgroup noi suntem dedicaţi pentru a reduce impacturile asupra mediului, asociate cu industria noastră.

Îmbunătățirea eficienței unei organizații, prin achiziții publice și procesele de aprovizionare,  cele mai bune practici de comunicări și informații de securitate poate oferi nu numai rezultate mai durabile la un proiect și organizație, aceasta poate ajuta, de asemenea, pentru a reduce costurile.

Pentru a discuta despre moduri în care puteți introduce proceduri speciale in urmatorul vostru proiect contactati-ne la enquiries@spectrumconsgroup.md sau  sunati la (+373) 0235 51519.

 

Contactați-ne

Telefonați (+373) 0235 51519
enquiries@spectrumconsgroup.md